Norgailė - Laidojimo namai

Kremavimas

Kremavimas / Šiauliai

Kremavimas Šiauliuose

Pasirinkus kremuoti palaikus, jums nereikės niekuo rūpintis: mūsų darbuotojai pasirūpins palaikų paruošimu ir transportavimu, urnos parvežimu. Urną galėsite išsirinkti iš mūsų ar partnerių siūlomo asortimento.

Artimojo netektis – skaudus ir emociškai sudėtingas laikotarpis, tačiau artimieji turi priimti keletą svarbių sprendimų dėl atsisveikinimo ceremonijos. Palaikus siūloma kremuoti arba pašarvoti tradiciniu būdu. Tai gali būti sudėtingas pasirinkimas, todėl kviečiame daugiau sužinoti apie kremavimą.

Palaikų kremavimas yra laikomas vienu ekologiškiausių ir praktiškiausių pasirinkimų. Kremuojant palaikai yra sudeginami ir surenkami į urną, paruošiami atsisveikinimo apeigoms. Pats kremavimo procesas trunka kiek daugiau nei porą valandų, tačiau mūsų regione krematoriumo nėra. Dėl to reikėtų atsižvelgti į tai, kad reikės numatyti laiko palaikų transportavimui ir urnos parvežimui. Kremavimui palaikus dažniausiai vežame į Kėdainius arba Klaipėdą

Kodėl verta rinktis kremavimą? Daugelis šeimų renkasi palaikus kremuoti, nes tai ekonomiškesnis ir patogesnis būdas palydėti mirusįjį į amžinąją kelionę. Atsisveikinimas su urna vyksta laidojimo salėje, tačiau gyvai nematant mirusiojo tokia patirtis yra emociškai ir psichologiškai lengvesnė, mažiau traumuojanti. Kremavimas dažnai pasirenkamas tais atvejais, kai mirusįjį kankino sunki liga, taip pat po avarijų ar kitų nelaimingų atsitikimų.

Kremuotus palaikus galima palaidoti kape kartu su urna arba patalpinti kolumbariume. Pastaruoju metu kolumbariumą artimieji renkasi vis dažniau, nes jam nereikia priežiūros. Tai simbolinė amžinojo poilsio vieta, kurią visada galite aplankyti, tačiau priešingai nei kapavietės, kolumbariumo nereikia apželdinti, dekoruoti ar nuolat prižiūrėti. Be to, vertinant ilgalaikę perspektyvą, kolumbariumas yra gerokai taupesnis pasirinkimas.

Skambinkite visą parą

Mūsų darbuotojai pasirengę suteikti visą informaciją ir padėti priimti tinkamiausią sprendimą.

Share by: